Over mij

Route du Vignoble

De naam Huidverzorgingsinstituut Vignoble is ontstaan toen ik met de auto in Zwitserland reed en daar route du Vignoble tegen kwam. De route loopt langs prachtige wijngaarden en een heuvelachtig landschap. Omdat ik Jolande van Wijngaarden heet en Vignoble wijngaard betekent, heb ik besloten mijn huidverzorgingsinstituut Vignoble te noemen. Zo is huidverzorgingsinstituut Vignoble ontstaan. Ik heb de afgelopen 30 jaar een grote diversiteit aan opleidingen gevolgd om meer te weten te komen over huidverzorging, voeding en huidverbetering. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in definitief ontharen, camouflage van huidoneffenheden en bindweefselmassage. Deze massages helpen mee de huid te verstevigen.

In 1992 maakte ik kennis met het merk Rosel Heim. Rosel Heim is een merk met natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van chemische stoffen. Het motto van het merk is de huid in balans houden op een natuurlijke manier. Rosel Heim is 100% organisch.

Mijn visie, missie en passie

Mijn visie is dan ook, dat een gezonde huid alleen kan ontstaan als er een balans is tussen innerlijk en uiterlijk.

Mijn missie is om een huidverzorgingsbehandeling te geven op een biologische huididentieke manier, waarbij de gezondheid van de huid in stand wordt gehouden en een cliënt het gevoel heeft speciaal te zijn.

Mijn passie is: cliënten een mooie en gezonde huid te laten behouden op een en natuurlijke manier.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.